Menu
Loader

Επιστροφές Προϊόντων - Εγγύηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 • Από την αρχική υποβολή της παραγγελίας του πελάτη μέχρι και προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση των προϊόντων, ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση. Αλλαγές σε προϊόντα γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής και ΜΟΝΟ αν δεν έχει ανοιχτεί η εργοστασιακή συσκευασία. Τα έξοδα των μεταφορικών επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό πρέπει να επιστραφεί εντός 14 εργάσιμων ημερών και τα έξοδα μεταφορικών είναι δωρεάν.
 • Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με την συσκευασία σφραγισμένη με το αυτοκόλλητο ασφαλείας, σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία μας για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.
 • Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν.
 • Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η εταιρία μας υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε μόλις παραλάβει το προϊόν πίσω, με τρόπο αντίστοιχο της πληρωμής που επέλεξε ο πελάτης.
 • Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.
 • Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης παρά μόνον αν ο πελάτης είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η εταιρία μας. Επίσης ο πελάτης υποχρεούται (εκτός εάν ο προμηθευτής έχει προσφερθεί να παραλάβει τα αγαθά ο ίδιος) να επιστρέφει τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία κοινοποίησε την υπαναχώρηση.

Θέλεις να επιστρέψεις κάτι; Ακολούθησε τα 3 απλά βηματα!

 • Είμαστε στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε βοήθεια στο 2182181639  (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 - 19:00). 
 • Θα πρέπει να έχετε αφαιρέσει κάθε λογαριασμό απο τη συσκευή (MIUI-GOOGLE) όπως και κάθε κωδικό κλειδώματος.
 • Συσκευάζετε το δέμα με ασφάλεια  με τη συσκευή στο κουτί της και ολα τα περιεχόμενα και μη ξεχάσετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη αγοράς αλλά και σημείωση με το πρόβλημά της και τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας.
 • Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το υποκατάστημα της εταιρίας ACS Courier για να περάσουν να παραλάβουν από τον χώρο σας το δέμα ή επισκεφτείτε το κατάστημα της περιοχής σας και παραδώστε το εκεί και καλέστε μας στο 2182181639 για να μας ενημερώσετε για την επιστροφή του προϊόντος δίνοντάς μας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ τον αριθμό αποστολής.
 • Ενημερωθείτε για τους όρους εγγύησης και την Φόρμα Επιστροφών εδώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ: SUPEPRDEALS MIKE, ACS ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΛ. 2182181639  


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σημείωση 1: Όταν πρόκειται για αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος, μόλις το παραλάβουμε το παραδίδουμε στον προμηθευτή μας ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να προβούμε στην αντικατάσταση ή την επισκευή του προϊόντος. Εφόσον ολοκληρωθεί η προηγούμενη διαδικασία, γίνεται εκ νέου η αποστολή σε εσάς.

Σημείωση 2: Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε άμεση αγορά άλλου προϊόντος, μπορεί να δημιουργηθεί πιστωτικό κουπόνι που θα το χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας ή να προβούμε σε επιστροφή χρημάτων. Τα χρήματα θα επιστραφούν είτε σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εσείς, είτε στο μέσο με το οποίο έχετε πληρώσει την παραγγελία σας (πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή Paypal). Σε όλους τους παραπάνω τρόπους επιστροφής χρημάτων,0 εκτός του Paypal, τα χρήματα θα φανούν στον λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται σε ήδη ένδυσης και σε προϊόντα που είναι χρησιμοποιημένα και έχουν υποστεί κάποια ζημιά με δική σας ευθύνη.


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

 • H SUPERDEALS M.I.K.E δεν αναλαμβάνει ευθύνη για προβλήματα απόδοσης ή ασυμβατότητες που προκαλούνται από λάθος επεξεργασία των ρυθμίσεων ή τροποποίηση του λογισμικού του λειτουργικού συστήματος. Η τροποποίηση του λειτουργικού συστήματος της συσκευής ή η εγκατάσταση λογισμικών από ανεπίσημες πηγές ενδέχεται να οδηγήσουν σε δυσλειτουργίες της συσκευής και καταστροφή ή απώλεια δεδομένων. Οι ενέργειες αυτές δεν καλύπτονται από την εγγύηση και η επιδιόρθωση των προβλημάτων γίνεται με ανάλογη χρέωση.
 • Ενδέχεται να προκύψουν πρόσθετες χρεώσεις για υπηρεσίες δεδομένων, όπως ανταλλαγή μηνυμάτων, λήψη και αποστολή, αυτόματο συγχρονισμό ή χρήση υπηρεσιών θέσης. Για αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων, επιλέξτε ένα κατάλληλο πρόγραμμα τιμολόγησης δεδομένων. Για λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον πάροχο των υπηρεσιών σας.
 • Οι προεπιλεγμένες εφαρμογές που συνοδεύουν τη συσκευή υπόκεινται σε ενημερώσεις και ενδέχεται να μην υποστηρίζονται πλέον χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με μια εφαρμογή που παρέχεται με τη συσκευή, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας. Για εφαρμογές που εγκαθίστανται από το χρήστη, επικοινωνήστε με τους προγραμματιστές αυτών.

ΕΥΘΥΝΗ ΚΙ ΕΓΓΥΗΣΗ

H SUPERDEALS M.I.K.E, ως προμηθευτής, εγγυάται την καλή λειτουργία κάθε συσκευής που προμηθεύει και παρέχει υποστήριξη σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 1. H SUPERDEALS M.I.K.E παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας του λογισμικού και υλικού κάθε συσκευής που προμηθεύει. Σε περίπτωση που η συσκευή παρουσιάσει προβλήματα στη λειτουργία της, ο αγοραστής δικαιούται δωρεάν επιδιόρθωση εντός της περιόδου ισχύος της εγγύησης. H SUPERDEALS M.I.K.E οφείλει να προσφέρει την απαραίτητη υπηρεσία επιδιόρθωσης εντός 20 εργασίμων ημερών το αργότερο , στη περίπτωση όμως που η επισκευή καθυστερήσει για λόγους ανωτέρας βίας όπως η αδυναμία εύρεσης του κατάλληλου ανταλλακτικού και παραγγελία αυτού από χώρα εκτός EU ο πελάτης δύναται να ζητήσει από την εταιρεία δανεική συσκευή αντικατάστασης ως την επισκευή. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αντικατάσταση της συσκευής, παρά μόνον όταν είναι αδύνατη η επισκευή της .
 2. Σε περίπτωση που η επισκευή δεν είναι εφικτή (π.χ. λόγω έλλειψης των απαιτούμενων ανταλλακτικών στην αγορά) ή μη συμφέρουσα, η  SUPERDEALS M.I.K.E προσφέρει αντικατάσταση του προϊόντος με ένα ίδιο, ή ισάξιο νεότερο μοντέλο.
 3. Σε περίπτωση καμένων/ελλαττωματικών pixel στην οθόνη, καλύπτονται από την εγγύηση μόνο εφόσον ο αριθμός τους είναι πάνω από 3 στο σύνολο των pixel της οθόνης.
 4. Όλες οι μπαταρίες έχουν εγγύηση για 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς με την προϋπόθεση ότι δεν ανάβει καθόλου η συσκευή και δεν έχει καθόλου ισχύ. Στην περίπτωση που η διάρκεια αναμονής της μπαταρίας είναι μειωμένη δεν γίνεται αντικατάσταση.
 5. Σε περιπτώσεις που ο αγοραστής δεν μπορεί να επιστρέψει το προϊόν στο κατάστημά μας αυτοπροσώπως και βρίσκεται εκτός Αττικής, η SUPERDEALS M.I.K.E επιβαρύνεται μόνο τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στον πελάτη και εφόσον υπήρξε πράγματι βλάβη που καλύπτεται από την εγγύηση ειδάλλως τα έξοδα αποστολής - επιστροφής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
 6. Η εγγύηση ισχύει μόνο με την επίδειξη της νόμιμης απόδειξης/τιμολογίου αγοράς.
 7. Η SUPERDEALS M.I.K.E δεν ευθύνεται για την απώλεια, βλάβη, καταστροφή αρχείων, λοιπών στοιχείων και δεδομένων αποθηκευμένων από τους χρήστες στα προϊόντα. Συνιστάται η δημιουργία από τον χρήστη αντιγράφων ασφαλείας και η διαφύλαξη των αρχείων, δεδομένων και λοιπών στοιχείων τους από τους ίδιους.
 8. Σε περίπτωση που πελάτης δεν προβεί σε παραλαβή του προϊόντος από το Service εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος (στο Service), αποδέχεται και δηλώνει ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα, ότι εγκαταλείπει τη νομή του προϊόντος επί σκοπώ παραιτήσεως από την κυριότητα και παραιτείται από κάθε δικαίωμα / αξίωσης απόδοσης, διεκδίκησης, αποζημίωσης κτλ.
 9. Ενημερωθείτε για τους όρους εγγύησης και την Φόρμα Επιστροφών εδώ.

Όλες συσκευές καλύπτονται από την εγγύηση της εκάστοτε αντιπροσωπείας. Για τις συσκευές της Xiaomi αναλαμβάνει την εγγύηση η εταιρία μας.

Που μπορώ να απευθυνθώ για επισκευή/service της συσκευής μου:


SAMSUNG, NOKIA, LG, MICROSOFT, HUAWEI, LENOVO, MOTOROLA, HONOR, HTC, SONY
TS Solutions
Λεωφόρος Κηφισού 38
Αθήνα, 104 42
Τηλ: +30 210 519 7500

APPLE
iSystem
Λεωφ. Μεσογείων 269
Χαλάνδρι, 15231
Τηλ: +30 215 215 4400


ΟΡΟΙ ΙΣΧΥΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Καμία δωρεάν υπηρεσία δεν παρέχεται εφόσον εντοπισθεί:

 1. Ακατάλληλος χειρισμός της συσκευής, που έχει επιφέρει βλάβη ή ζημιά σε αυτή με εμφανή σημάδια στο πλαίσιο στην οθόνη και στη πλακέτα, όπως πτώση, χτύπημα, πίεση η οποία θα επιφέρει βλάβη στην οθόνη ή παραμόρφωση στο πλαίσιο και εισροή νερού ή σκόνης (εφόσον η συσκευή δεν διαθέτει πιστοποίηση προστασίας από τη σκόνη και το νερό).
 2. Χρήση μη συμβατών περιφερειακών, ικανά να επιφέρουν βλάβη ή ζημιά στη συσκευή.
 3. Επεμβάσεις, αλλαγές ή απόπειρες επισκευής από τον χρήστη ή άλλο μη εξουσιοδοτημένο άτομο πέραν της SUPERDEALS M.I.K.E.
 4. Ζημιές από ανωτέρα βία, π.χ. ζημιές από υγρασία, κεραυνό, υπέρταση ηλεκτρικού δικτύου, πυρκαγιά, περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις, βροχή, πλημμύρα, σεισμό κ.ά.
 5. Εσφαλμένες επεμβάσεις στο λειτουργικό σύστημα (firmware) της συσκευής από τον χρήστη ή άλλο μη εξουσιοδοτημένο άτομο πέρα της SUPERDEALS M.I.K.E.
 6. Για κάθε είδους ζημιές που αναιρούν την ισχύ της εγγύησης, μπορούμε να προσφέρουμε επισκευή, με ανάλογο κόστος ανταλλακτικών ή/και εργασίας. Το ίδιο ισχύει και μετά τη λήξη της εγγύησης.
 7. Ενημερωθείτε για τους όρους εγγύησης και την Φόρμα Επιστροφών εδώ.

Διαβάστε επίσης συμβουλές σχετικά με τη χρήση και προστασία της συσκευής σας


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΧΗΜΑ

 • Επειδή μελέτες αποδεικνύουν πως η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης αποτελεί πραγματικό παράγοντα κινδύνου, ακόμη και όταν γίνεται χρήση συσκευής ανοικτής ακρόασης, ο οδηγός ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του εάν το όχημα δεν είναι σταθμευμένο. Όταν το τηλέφωνό σας είναι ανοικτό εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που μπορεί να διαταράξει τη λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων του οχήματός σας, όπως το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS) ή τους αερόσακους (AIRBAG). Συνεπώς, για την αποφυγή προβλημάτων, μην τοποθετείτε το τηλέφωνό σας επάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου ή στην περιοχή ανάπτυξης του αερόσακου και βεβαιωθείτε, απευθυνόμενοι στον κατασκευαστή του οχήματος ή στον αντιπρόσωπό του, ότι το ταμπλό του αυτοκινήτου έχει κατάλληλη θωράκιση κατά των ραδιοσυχνοτήτων που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα.
 • Κλείστε το τηλέφωνο πριν επιβιβαστείτε σε αεροπλάνο.
 • Κλείστε το τηλέφωνο όταν βρίσκεστε σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, με εξαίρεση τις περιοχές που προορίζονται για τη χρήση κινητού τηλεφώνου. Όπως και άλλοι τύποι κοινών συσκευών, τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να διαταράξουν τη λειτουργία ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών ή εξοπλισμού που χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες. Ακολουθείτε πάντα τις επισημάνσεις στους χώρους που βρίσκεστε.
 • Κλείστε το τηλέφωνο όταν βρίσκεστε κοντά σε αέρια ή εύφλεκτα υγρά. Τηρείτε αυστηρά όλες τις πινακίδες και τις οδηγίες που αναρτώνται σε χώρους αποθήκευσης καυσίμων, βενζινάδικα, ή χημικές βιομηχανίες, ή χώρους όπου υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.
 • Όταν το τηλέφωνο είναι ανοικτό, θα πρέπει να βρίσκεται τουλάχιστον 15εκ. από κάθε ιατρική συσκευή όπως βηματοδότη, ακουστικό βαρηκοΐας ή αντλία ινσουλίνης, κλπ. Ειδικότερα, όταν χρησιμοποιείτε ο τηλέφωνό σας, φροντίζετε να το βάζετε στο αυτί που βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά της συσκευής, εάν υπάρχει.
 • Για να αποφύγετε προβλήματα ακοής, απαντήστε στο τηλέφωνο πριν το βάλετε στο αυτί σας. Επίσης, απομακρύνετε τη συσκευή από το αυτί σας όταν βρίσκεστε σε ανοικτή ακρόαση διότι η αυξημένη ένταση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ακοής.
 • Μην αφήνετε παιδιά να χρησιμοποιούν και/ή να παίζουν με το τηλέφωνο και τα αξεσουάρ χωρίς επίβλεψη.
 • Φροντίζετε πάντα το τηλέφωνό σας και φυλάξτε το σε καθαρό μέρος χωρίς σκόνη.
 • Μην εκθέτετε το τηλέφωνό σας σε δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες (υγρασία, βροχή, διείσδυση υγρών, σκόνη, θαλασσινό αέρα, κλπ.)
 • Οι αριθμοί έκτακτης ανάγκης ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι σε όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Μη βασίζεστε ποτέ στο τηλέφωνό σας για κλήσεις έκτακτης ανάγκης.
 • Μην ανοίγετε, αποσυναρμολογείτε ή επιχειρήσετε να επισκευάσετε το κινητό σας τηλέφωνο οι ίδιοι.
 • Μην το αφήσετε να πέσει, μην το πετάτε, μην το λυγίζετε και μην το βάφετε.
 • Μην πετάτε το τηλέφωνό σας στα οικιακά απορρίμματα. Συμβουλευτείτε τους τοπικούς κανονισμούς περί ασφαλούς διάθεσης ηλεκτρονικών προϊόντων, και μπαταριών.
 • Μην ανοίγετε την μπαταρία (κίνδυνος τοξικών αναθυμιάσεων και εγκαυμάτων). Μην τρυπάτε, αποσυναρμολογείτε ή προκαλείτε βραχυκύκλωμα στη  μπαταρία. Μην την καίτε και μην την πετάτε στα σκουπίδια ή τη φυλάσσετε σε θερμοκρασίες άνω των 60°C. Χρησιμοποιείτε τη μπαταρία μόνο για το σκοπό για τον οποίο προβλέπεται.
 • Μη χρησιμοποιείτε ποτέ ελαττωματικές μπαταρίες (πχ φουσκωμένες).

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

 • Ακολουθήστε τις σημάνσεις που είναι σχεδιασμένες επάνω στη συσκευή, για την σωστή τοποθέτηση των καρτών SIM και μνήμης. Σε περίπτωση λανθασμένης τοποθέτησης των καρτών, υπάρχει κίνδυνος ζημιάς στη συσκευή, η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύηση.
 • Η λανθασμένη σύνδεση του καλωδίου USB ή των ακουστικών, ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στη συσκευή. Οποιαδήποτε ζημιά προκαλείται από κακή χρήση δεν καλύπτεται από την εγγύηση.
 • Αν η μπαταρία έχει αποφορτιστεί εντελώς, η συσκευή δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί αμέσως αφού συνδέσετε το φορτιστή. Αφήστε την άδεια μπαταρία να φορτιστεί για λίγα λεπτά πριν ενεργοποιήσετε τη συσκευή.
 • Η αυτονομία της μπαταρίας εξαρτάται άμεσα από τη χρήση και τις εφαρμογές που έχετε στη συσκευή σας. Εάν έχετε απορίες ή κάποιο πρόβλημα σχετικά με την αυτονομία, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της φόρτισης, αλλά ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για πλήρη φόρτιση της μπαταρίας. Αν η συσκευή δέχεται ασταθή τροφοδοσία ρεύματος κατά τη φόρτιση, η οθόνη αφής ενδέχεται να μην λειτουργεί. Αν συμβεί αυτό, αποσυνδέστε το φορτιστή από τη συσκευή.
 • Κατά τη διάρκεια της φόρτισης, η συσκευή μπορεί να ζεσταθεί. Αυτό είναι φυσιολογικό και η διάρκεια ζωής της συσκευής σας δεν επηρεάζεται. Αν η συσκευή ζεσταθεί περισσότερο από το φυσιολογικό, μεταφέρετε τη συσκευή σε χώρο με χαμηλότερη θερμοκρασία περιβάλλοντος.
 • Μην αφαιρείτε την μπαταρία πριν αφαιρέσετε το φορτιστή. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στη συσκευή.
 • Μην καλύπτετε την περιοχή της κεραίας με τα χέρια σας ή άλλα αντικείμενα. Μπορεί να προκληθούν προβλήματα συνδεσιμότητας ή να εξαντληθεί η μπαταρία.
 • Μην εκθέτετε τη συσκευή σε νερό ή άλλα υγρά. Εάν η συσκευή βυθιστεί σε υγρό ή πέσει υγρό πάνω της, αφαιρέστε άμεσα την μπαταρία και τοποθετήστε τη συσκευή σε δοχείο με ρύζι ή άλλο υλικό αφύγρανσης. Ύστερα επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.
 • Μην εκθέτετε τη συσκευή σε πηγές θερμότητας και υψηλή θερμοκρασία. Τα όρια θερμοκρασίας που συνιστώνται, κυμαίνονται από –10°C έως +45°C.
 • Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά εξαρτήματα και φορτιστές συμβατά με τη συσκευή σας. Δυσλειτουργίες ή ζημιές που προκαλούνται από τη χρήση μη εγκεκριμένων εξαρτημάτων δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Εάν δε γνωρίζεται την συμβατότητα ενός εξαρτήματος ή φορτιστή με τη συσκευή σας, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.
 • Για αποφυγή πρόκλησης ζημιάς στην οθόνη αφής, μην πατάτε πάνω της με οτιδήποτε αιχμηρό και μην ασκείτε υπερβολική πίεση πάνω της με τα δάχτυλά σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

 • Για εξοικονόμηση ενέργειας, αποσυνδέστε το φορτιστή όταν δεν χρησιμοποιείται. Ο φορτιστής δεν διαθέτει διακόπτη λειτουργίας, και έτσι πρέπει να αποσυνδέετε το φορτιστή από την πρίζα όταν δεν χρησιμοποιείται ώστε να αποφεύγετε την σπατάλη ηλεκτρικού ρεύματος.
 • Μην ξεχνάτε να κρατάτε αντίγραφα ή γραπτές σημειώσεις σχετικά με όλες τις σημαντικές πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας.
 • Το κινητό σας τηλέφωνο αναγνωρίζεται από έναν αριθμό IΜΕI (σειριακός αριθμός τηλεφώνου), ο οποίος βρίσκεται στην ετικέτα της συσκευασίας και στη μνήμη του τηλεφώνου σας. Πριν από την πρώτη χρήση, σας συνιστούμε να σημειώνετε τον αριθμό αυτό πληκτρολογώντας *#06# και να τον φυλάξετε με προσοχή. Μπορεί να σας ζητηθεί από την αστυνομία ή την τηλεφωνική σας εταιρία σε περίπτωση κλοπής. Χάρη στον αριθμό αυτό, το τηλέφωνό σας μπορεί να μπλοκαριστεί εντελώς και έτσι να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλο άτομο, ακόμη και αν αλλάξει την κάρτα SIM, καθώς και να εντοπιστεί η θέση του κατ' εκτίμηση.
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
με Δωρεάν Αντικαταβολή
Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημά μας
Εγγυήση Προϊόντων
από τον κατασκευαστή
Αγορές - Πωλήσεις - Ανταλλαγές
στις καλύτερες τιμές τις αγοράς