Menu
Loader
Samsung

Samsung Galaxy A6+ (2018) 32GB Dual Sim Black - ΔΩΡΟ ΤΖΑΜΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΘΟΝΗΣ

SKU: YO-409
384,00 €
Παράδοση έως 30 ημέρες
Περιγραφή
Καθηλωτική και αδιάλειπτη εμπειρία χρήσης.
Με μια ματιά:
  • Ίντσες Οθόνης: 6''
  • Aποθηκευτικός Χώρος: 32Gb
  • Μνήμη RAM: 3Gb
  • Ανάλυση Κύριας Κάμερας ( πίσω ): 16MP
  • Ανάλυση εμπρός κάμερας: 24 MP (f/1.9) LED flash
  • Δίκτυα: 4G/LTE
  • Ανάλυση Οθόνης: HD 1920 X 1080 pixels
  • Έκδοση Λειτουργικού Συστήματος: Android 8.0 (Oreo)
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ
ΔΩΡΕΑΝ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Άμεση Παράδοση
ΑΜΕΣΟ SERVICE
Πάντα Δίπλα Σας
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

                 
Οθόνη Χωρίς Όρια       Μπροστινό φλας       Αυτοκόλλητα AR       Ταχύτητα CPU
                         
 
Απόλαυση προβολής χωρίς πλαίσιο
Οθόνη χωρίς όρια με αναλογία εικόνας 18,5:9 που κρατά την προσοχή σου. Το Galaxy A6 έχει σχεδιαστεί με μια εκτεταμένη, σχεδόν χωρίς πλαίσιο οθόνη sAMOLED που διαθέτει ζωντανή ανάλυση και εκπληκτική αντίθεση. Τώρα μπορείς να απολαύσεις μια καθηλωτική και αδιάλειπτη εμπειρία.
 
 
 
Τρία επίπεδα φωτεινότητας
Πρόσθεσε σαφήνεια στις λήψεις σου. Το Galaxy A6 διαθέτει ρύθμιση μπροστινού φλας τριών επιπέδων για να αποφεύγεται η υποβάθμιση της ποότητας της εικόνας και η αντανάκλαση κατά τη λήψη selfie ημέρα και νύχτα.
 
 
 
 
Ο φωτεινός τρόπος να καταγράφεις τα πάντα
Βεβαιώσου ότι οι εικόνες σου παραμένουν φωτεινές όπου κι αν φωτογραφίζεις. Το Galaxy A6 διαθέτει κάμερα 16MP με ένα γρήγορο φακό με μεγάλο διάφραγμα F1.9 για να επιτρέπει την είσοδο σε περισσότερο φως κατά τη λήψη σε πιο σκοτεινά περιβάλλοντα.
 
 
 
Γίνε ευφάνταστος με τις εικόνες σου
Πρόσθέσε δημιουργική αίσθηση στις φωτογραφίες σου. Το Galaxy A6 διαθέτει διάφορες λειτουργίες κάμερας, αυτοκόλλητα και δημιουργικά φίλτρα για να ζωντανέψει όσα καταγράφεις και να οργανώσει τις εικόνες και τα βίντεο σου ανά θέμα.
 
       
Αυτοκόλλητα AR     Σφραγίδα     Φίλτρα
             
 
Μοιράσου τις δημιουργικές φωτογραφίες σου
Επεξεργάσου τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου με διάφορα ευφάνταστα εφέ για να φτιάξεις τη δική σου εξατομικευμένη ιστορία. Με τα περιεχόμενά σου, μπορείς εύκολα να τα κατηγοριοποιήσεις και να τα μοιραστείς με τους φίλους και την οικογένειά σου χάρη σε πιο βελτιωμένα χαρακτηριστικά.
 
     
Ιστορία
Σύλλεξε φωτογραφίες για να δημιουργήσεις τη δική σου ιστορία.
      Αναζήτηση
Περιηγήσου εύκολα στις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά και εικόνες
         
 
Εύκολη εναλλαγή Wi-Fi
Εξοικονόμησε χρόνο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του Wi-Fi. Το Galaxy A6 σου επιτρέπει να αποθηκεύεις το ιστορικό των Wi-Fi και να ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα κατά την είσοδο και έξοδο από τα συχνά χρησιμοποιούμενα σημεία πρόσβασης. Τώρα μπορείς να απολαύσεις απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μειώνοντας παράλληλα τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας κατά τη μετακίνηση εντός και εκτός ζωνών Wi-Fi.
 
 
 
Dual Messenger
Διαχώρισε τα επαγγελματικά μηνύματα και τα προσωπικά chat σου με ευκολία. Με το Dual Messenger, μπορείς τώρα να συνδεθείς σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς chat στις αγαπημένες σου εφαρμογές μηνυμάτων - και είναι εύκολο να εγκαταστήσεις τη δεύτερη εφαρμογή από την Αρχική οθόνη ή το μενού ρυθμίσεων.
 
 
 
Αποθήκευσε περισσότερα, απόλαυσε περισσότερα
Μπορείς να έχεις εύκολη πρόσβαση στα αρχεία σου με την επεκτάσιμη μνήμη microSD—έως και 256GB επιπλέον. Κράτησε τα επιπλέον έγγραφα, ταινίες και αγαπημένες φωτογραφίες με ασφάλεια για εύκολη πρόσβαση χωρίς να ανησυχείς.
   
   
Ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών με ευκολία
Ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών με ευκολία και αποδοτικότητα. Το Galaxy A6 διαθέτει τη λειτουργία Ζεύγη Εφαρμογών, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται δύο εφαρμογές ταυτόχρονα για πιο ομαλή εμπειρία. Μπορείτε να εκκινήσετε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα, όπως βίντεο και εφαρμογή μυνημάτων, και να τις δεις δίπλα-δίπλα για να κάνεις πολύ πιο εύκολη την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών.     
Εξατομικευμένη προστασία
Τώρα μπορείς να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνό σου αμέσως κρατώντας το απλά μπροστά στο πρόσωπό σου. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου παρέχει αποκλειστική πρόσβαση σε εσένα μόνο, για να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά δεδομένα σου δεν θα πέσουν σε λάθος χέρια.
      Προστασία άμεσα και εύκολα διαθέσιμη
Απλοποίησε την πρόσβαση μέσω κινητού, με ασφάλεια που μπορείς να εμπιστευτείς. Το Galaxy A6 διαθέτει αξιόπιστη σάρωση δακτυλικού αποτυπώματος, που σου επιτρέπει να συνδεθείς εύκολα σε ιστοσελίδες και εφαρμογές για να επιτρέψει την απρόσκοπτη ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών.
         
 
Κρυμμένα για την προστασία σου
Ο Ασφαλής Φάκελος της Samsung είναι μια ισχυρή λύση ασφάλειας που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις έναν ιδιωτικό και κρυπτογραφημένο χώρο για να αποθηκεύσεις περιεχόμενο όπως φωτογραφίες, έγγραφα και αρχεία εγγραφής φωνής κάτω από ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας που μόνο εσύ έχεις πρόσβαση.
 
   
   
Συγχρόνισε τον κόσμο σου
Περισσότερος χώρος για να αποθηκεύσεις αυτά που αξίζει να διατηρήσεις. Το Samsung Cloud σου δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, συγχρονισμού, επαναφοράς και αναβάθμισης των δεδομένων σου μέσω του Galaxy smartphone σου, ώστε να έχεις πρόσβαση σε ό, τι χρειάζεσαι, όποτε και όπου θέλεις.
   
 
Κράτησε την υγεία σου στο σωστό δρόμο
Γνώρισε τον προσωπικό σου προπονητή για να διατηρήσεις τη ζωή σου σε βέλτιστη ισορροπία. Το Galaxy A6 διαθέτει την εφαρμογή Samsung Health, η οποία παρακολουθεί τα επίπεδα δραστηριότητάς σου, τις διατροφικές σου συνήθειες και τον ύπνο σου, όλα σε ένα εύχρηστο και ασφαλές μέρος για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση.
 
 
    Bixby Home
Γρήγορη πρόσβαση σε αυτό που χρειάζεσαι με ένα απλό άγγιγμα ή σάρωση. Το Bixby Home μαθαίνει τις συνήθειες σου και επεξεργάζεται χρήσιμες εφαρμογές και περιεχόμενο με βάση τα πρότυπα χρήσης σας. Από τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων έως τις ενημερώσεις ειδήσεων, το Bixby τραβά τις σχετικές πληροφορίες από διαφορετικές εφαρμογές, ώστε να μπορείς να ολοκληρώσεις περισσότερα μέσα σε μία μόνο οθόνη.
       
    Υπενθύμιση Bixby
Λάβε υπενθύμιση όταν και όπου έχει μεγαλύτερη σημασία. Το Bixby ενσωματώνεται στις αγαπημένες σου εφαρμογές, οπότε η ρύθμιση των υπενθυμίσεων με βάση το χρόνο και την τοποθεσία είναι εύκολη. Οι υπενθυμίσεις μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν περιεχόμενο, όπως ένα βίντεο που θέλεις να συνεχίσεις όταν φτάσεις στο σπίτι σου.
       
    Bixby Vision
Το Bixby Vision είναι ενσωματωμένο στην κάμερά σου, επιτρέποντάς σου να αναζητάς αντικείμενα, να μεταφράζεις έγγραφα με ευκολία και ακόμη και να σαρώνεις τις επαγγελματικές κάρτες απλά με τη λήψη μιας φωτογραφίας τους, για να κάνεις τη ζωή πιο αποδοτική για εσένα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Γενικά

Κατασκευαστής
Samsung
Λειτουργικό Σύστημα
Android
Χρώμα
Black
IP Πιστοποίηση
Όχι
Βάρος (Kg)(
0.34
Έτος Κυκλοφορίας
2018

Οθόνη

Μέγεθος Οθόνης
6.0"
Ανάλυση Οθόνης
1080x2220
Τύπος Οθόνης
SUPER AMOLED
Τύπος Τζαμιού
Plastic, Aluminium alloy

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
Li-Ion 3500 mAh
Αποσπώμενη Μπαταρία
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Ασύρματη Φόρτιση
Όχι

Sim

Τύπος SIM
Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Μέγεθος SIM
Nano SIM

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Επεξεργαστή
Όχι
Πλήθος Πυρήνων
8
Ταχύτητα Επεξεργαστή
Όχι
RAM
3GB
Εσωτερική Αποθηκευτική Μνήμη
32GB
Υποδοχή Μνήμης
Όχι
Τύπος Εξωτερικής Μνήμης
Όχι
Δίκτυα
Όχι
Bluetooth
4.2, A2DP, AVRCP, DIP , HFP
NFC
Ναι
Συνδεσιμότητα
microUSB 2.0, USB On-The-Go
Fm Radio
Όχι
Δείκτης SAR (Head)
Όχι

Κάμερα

Ανάλυση Πίσω Κάμερας
16MP
Selfie Κάμερα
13MP
Ευκρίνεια Βίντεο
Όχι
 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
με Δωρεάν Αντικαταβολή
Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημά μας
Εγγυήση Προϊόντων
από τον κατασκευαστή
Αγορές - Πωλήσεις - Ανταλλαγές
στις καλύτερες τιμές τις αγοράς