Menu
Loader
Samsung

Samsung Galaxy S8 (64GB) Black

SKU: YO-169
588,00 €
Παράδοση έως 30 ημέρες
Περιγραφή
Με μια ματιά:
Ίντσες Οθόνης:  5.8"
SIM: Single
Πυρήνες Επεξεργαστή:  (4+4)
Aποθηκευτικός Χώρος:  64 GB
Μνήμη RAM:  4 GB
Ανάλυση Κύριας Κάμερας ( πίσω ): 12 MP 
Ανάλυση Selfie Κάμερας: 8 MP
Ανάλυση Οθόνης:  1440 x 2960
Τύπος Οθόνης: Super AMOLED
Δείκτης SAR: (Head) 0.24 W/Kg
Χωρητικότητα: 3.000mAh
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ
ΔΩΡΕΑΝ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Άμεση Παράδοση
ΑΜΕΣΟ SERVICE
Πάντα Δίπλα Σας
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

SAMSUNG S8

Το γεμάτο στιλ Galaxy S8 αναιρεί τα όρια στο σχεδιασμό.Η οθόνη χωρίς όρια ενώνεται πανέμορφα με τις συμμετρικές μεταλλικές άκρες για μια αδιάλειπτη εμφάνιση και προσφέρει εκπληκτικό σχεδιασμό και μία νέα εμπειρία χρήσης.

Εκπληκτικός σχεδιασμός σε μια εργονομική λαβή

Το λεπτό Galaxy S8 διαθέτει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και λείες, κυρτές άκρες που δημιουργούν ένα λεπτό σχεδιασμό.

Ο συμμετρικός σχεδιασμός στις δύο πλευρές διασφαλίζει ότι το Galaxy S8 θα χωράει άνετα στο ένα σου χέρι.

Premium σχεδιασμός μέταλλου και γυαλιού

Λεπτός σχεδιασμός με μειωμένο πλαίσιο και κυρτές άκρες

Μεγαλύτερη οθόνη

Συμμετρικός σχεδιασμός για άνετο κράτημα

Οθόνη με στρογγυλεμένες γωνίες

Το Galaxy S8 διαθέτει οθόνη με στρογγυλεμένες γωνίες η οποία ενώνεται πανέμορφα με τις κυρτές άκρες του σώματος της συσκευής, για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό smartphone.

SAMSUNG S8 FRONT

Νέα εμπειρία χρήσης:

SAMSUNG S8 JOY

Το Galaxy S8 είναι τόσο εύκολο να το χρησιμοποιήσεις που θα μοιάζει προέκταση του χεριού σου. Μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλη σου την οθόνη με τη λειτουργία «Mε ένα χέρι», ενώ μπορείς να μεταβείς στην οθόνη εφαρμογών με μια απλή σάρωση. Τα νέα εικονίδια μαρκάρονται με συγκεκριμένα χρώματα, ώστε να βρίσκεις εύκολα αυτό το οποίο ψάχνεις.

Ενστικτώδης σχεδιασμός εικονιδίων

Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να βρεις την εφαρμογή που ψάχνεις με το Galaxy S8. Όλα τα εικονίδια εφαρμογών κατηγοριοποιούνται με βάση το χρώμα, ώστε να αναγνωρίζεις εφαρμογές στη στιγμή. Ο σχεδιασμός των εικονιδίων έχει επίσης αναθεωρηθεί, με νέο σχεδιασμό που αποτελείται από απλές λευκές γραμμές. Αυτά τα εικονίδια αντανακλούν τις αντιθέσεις του φωτός και της σκιάς, του επιπέδου και της διάστασης.

Ενισχυμένη Always On Display

Η Always on Display (AOD) έχει επανασχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις ρυθμίσεις της οθόνης κλειδώματος. Διαθέτει νέο αναλογικό ρολόι και προσφέρει πρόσβαση σε επιπλέον πληροφορίες με απλές επιλογές.

SAMSUNG S8 DISPALY

Ρυθμιζόμενο μέγεθος οθόνης

Κανένα σημείο της μεγάλης οθόνης του Galaxy S8 δε θα βρεθεί εκτός αγγίγματος
Ενεργοποίησε τη λειτουργία ενός χεριού για να μειώσεις το μέγεθος οθόνης και να διασφαλίσεις, ότι φτάνεις όλες τις γωνίες μόνο με τον αντίχειρά σου. Μπορείς επίσης να σαρώσεις κάθετα την Αρχική Οθόνη αντί να επιλέξεις το εικονίδιο εφαρμογών.

Super AMOLED οθόνη χωρίς όρια:

SAMSUNG S8 SUPER ALMOLED

Η οθόνη χωρίς όρια του Galaxy S8 διαθέτει πλαίσιο λεπτό όσο ένα ξυράφι και παίζει περιεχόμενο σε αναλογία 18.5:9 για να βυθιστείς στην εικόνα. Ό,τι και αν παρακολουθείς, η μεγάλη sAMOLED οθόνη θα ζωντανέψει το περιεχόμενο με πλούσια χρώματα, λεπτομέρειες και εκπληκτική ανάλυση.

SAMSUNG S8 CAMERA FRONT

Κάνε περισσότερα από κάθε γωνία

Μπορείς να κάνεις περισσότερα με το Galaxy S8 όπως και αν το κρατάς
Οι ταινίες θα γεμίσουν την οθόνη 18.5:9 όταν παρακολουθείς σε οριζόντια προβολή, ενώ μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες με λιγότερο scrolling όταν περιηγείσαι σε εφαρμογές σε κάθετη προβολή.

Ομαλό Multitasking

Η επεκταμένη οθόνη του Galaxy S8 είναι ιδανική για multitasking. Εάν θέλεις να κάνεις chat με του φίλους σου ενώ παρακολουθείς ένα βίντεο, απλά άνοιξε την αγαπημένη σου εφαρμογή μαζί με το video player χρησιμοποιώντας το Multi Window, και γράψε μηνύματα με το πληκτρολόγιο χωρίς να κρύβεται το video. Ενώ το Multi Window αλλάζει το μέγεθος όλου του παραθύρου της εφαρμογής, το Snap Window εμφανίζει μόνο μια επιλεγμένη περιοχή ενώ το περιεχόμενό του ενημερώνεται.

Ανασχεδιασμένο κουμπί Αρχικής

Το Galaxy S8 συνεχίζει τον κλασσικό σχεδιασμό των Samsung smartphones με το να τοποθετεί τα κουμπιά Αρχική, Πίσω και Πρόσφατα πάνω στην οθόνη. Το κουμπί Αρχικής με αισθητήρα πίεσης δονείται και ενεργοποιείται όταν το πιέζεις πιο δυνατά, ώστε να διασφαλίζει τη χρήση ενός πραγματικού κουμπιού.

Ασφάλεια και προστασία δεδομένων:

SAMSUNG S8 SECURE

Ο σαρωτής ίριδας του Galaxy S8 προσφέρει αναβαθμισμένους ελέγχους ασφάλειας και ταχύτητα. Προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα ώστε να μην πέσουν σε λάθος χέρια, ενώ σου επιτρέπει να ξεκλειδώσεις εύκολα και γρήγορα το κινητό σου.

SAMSUNG S8 FACE SECURE
SAMSUNG S8 FINGER SECURE

Προηγμένο σύστημα ασφάλειας

Ο Σαρωτής Ίριδας του Galaxy S8 αποτελεί ένα από τα πιο ακριβή συστήματα βιομετρικής αναγνώρισης σε ένα smartphone. Η ίριδα είναι σχεδόν αδύνατον να αντιγραφεί καθώς διαθέτει μοναδικό πρότυπο το οποίο δεν είναι ίδιο ούτε στην περίπτωση των πανομοιότυπων δίδυμων.

SAMSUNG S8 EYES SCAN

Ξεκλείδωσε το κινητό σου με την ίριδά σου

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σαρωτή ίριδας για να ξεκλειδώσεις το κινητό σου χωρίς να χρειάζεται να σαρώσεις την οθόνη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διασφαλίσει τα IDs και τους κωδικούς ιστοσελίδων, ώστε να συνδέεσαι άμεσα.

SAMSUNG S8 WEB SECURE

Αναβαθμισμένη ασφάλεια δεδομένων

Ο Ασφαλής Φάκελος είναι μια προστατευμένη περιοχή για όλα τα προσωπικά σας αρχεία, τις εφαρμογές τραπεζών και των ψηφιακών αντιγράφων των σημαντικών σου αρχείων, όπως το διαβατήριό σου. Μπορείς να μεταφέρεις εύκολα εφαρμογές και αρχεία στον Ασφαλή Φάκελο χρησιμοποιώντας το απλό μενού και να έχεις πρόσβαση με το σαρωτή ίριδας.

Dual Pixel Camera:

SAMSUNG S8 DUAL CAMERA

Η Dual Pixel κάμερα του Galaxy S8 με το φακό f1.7 και την αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας τραβά εικόνες που καθηλώνουν κάθε φορά. Είτε απαθανατίζεις τη νυχτερινή όψη του ουρανού μιας πόλης είτε όταν είσαι στο club με φίλους, οι φωτογραφίες σου θα είναι πάντα φωτεινές και καθαρές. Η εμπρόσθια κάμερα των 8 MP χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου για έξυπνο autofocus, επιτρέποντας να βγάλεις την τέλεια selfie.

Κράτα ζωντανή τη στιγμή με την Dual Pixel Camera

Η 12MP κύρια κάμερα του Galaxy S8 χρησιμοποιεί την τεχνολογία Dual Pixel για εξαιρετικά γρήγορο autofocus. Τώρα μπορείς να κρατήσεις καθαρά τα κινούμενα αντικείμενα και να μη χάσεις καμία σημαντική για εσένα στιγμή. Διαθέτει επίσης φακό f1.7 και μεγάλο μέγεθος pixel 1.4μm για φωτεινές και γεμάτες λεπτομέρεια φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

SAMSUNG S8 CAMERA SELFIE

Άψογες Selfie

Η εμπρόσθια αναβαθμισμένη κάμερα του Galaxy S8 με το φακό f1.7 είναι τέλεια για να βγάζεις φωτεινές selfie υψηλής ανάλυσης σε κλειστούς χώρους. Είναι το πρώτο Galaxy smartphone με εμπρόσθια κάμερα που υποστηρίζει έξυπνο autofocus, το οποίο, όταν συνδυάζεται με την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, διασφαλίζει ότι εσύ και οι φίλοι σου φαίνεστε πεντακάθαρα.

SAMSUNG S8 SELFIES

Καθαρές και ζωντανές λήψεις

Η αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας του Galaxy S8 διασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες σου να είναι καθαρές και γεμάτες ζωντάνια. Όταν βγάζεις λήψεις κινούμενων αντικειμένων, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ή όταν κάνεις zoom, η κάμερα τραβάει πολλαπλές λήψεις γρήγορης διαδοχής και τις συνδυάζει σε μια καθαρή και ζωντανή φωτογραφία.

Υψηλές επιδόσεις:

Κάνε περισσότερα με το Galaxy S8

Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή 10 nm ώστε να υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες ταυτόχρονα. Τα τραγούδια σου ποτέ δεν ακούγονταν τόσο καλά όσο τώρα, με τα νέα ακουστικά ρυθμισμένα από την AKG καθώς και με τη νέα ακουστική τεχνολογία. Διαθέτει επίσης επεκτάσιμη μνήμη η οποία μπορεί να γεμίσει με όλες σου τις φωτογραφίες, ταινίες και μουσική. Ότι κι αν κάνεις, δε θα χρειαστεί να ανησυχείς για τη ζωή της μπαταρίας σου, μιας και το Galaxy S8 διαθέτει ασφαλή και μεγάλη σε διάρκεια ζωής μπαταρία.

Ισχυρές επιδόσεις

Το Galaxy S8 ενδυναμώνεται από τον ταχύτατο επεξεργαστή 10 nm, ώστε να τρέχεις πολλαπλές λειτουργίες ταυτόχρονα με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας μπαταρίας. Τώρα μπορείς να ευχαριστηθείς μια απρόσκοπτη εμπειρία ακόμα και όταν παίζεις απαιτητικά σε γραφικά παιχνίδια.

SAMSUNG S8 GPU

Μεγάλη ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη

Το Galaxy S8 διαθέτει βαθμό πιστοποίησης ανθεκτικότητας σε νερό και σκόνη IP68 ώστε να το χρησιμοποιείς με ασφάλεια κάτω από τη βροχή ή δίπλα στην πισίνα. Η μεμβράνη Gore-Tex και η στεγανοποίηση με καουτσούκ το προστατεύουν από το νερό. H πιστοποίηση IP68 σε νερό και σκόνη επιτρέπει βύθιση σε έως και 1.5m γλυκού νερού για 30 λεπτά της ώρας. Η φόρτιση διακόπτεται αυτόματα όταν η συσκευή έχει βραχεί ώστε να αποτρέψει τυχόν βραχυκύκλωμα.
SAMSUNG S8 WATERPROOF

Επεκτάσιμη μνήμη:

SAMSUNG S8 MEMORY

Τεράστια χωρητικότητα

Μπορείς να κουβαλάς μαζί σου φωτογραφικά album, video σε 4Κ και τα αγαπημένα σου τραγούδια παντού με το Galaxy S8. Διαθέτει επαρκή εσωτερική μνήμη 64GB για τις καθημερινές σου ανάγκες αποθήκευσης. Εάν θέλεις να επεκτείνεις τη μνήμη, μπορείς να εισάγεις μια κάρτα microSD έως 256GB.

Αξιόπιστη μπαταρία:

SAMSUNG S8 MEMORY

Ασφαλής μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας

Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του Galaxy S8 είναι πιο ασφαλής και αξιόπιστη από ποτέ. Μπορείς να απολαύσεις παιχνίδια και video με τις ώρες χάρη στην μπαταρία, η οποία υποστηρίζει επίσης ταχεία και ασύρματη φόρτιση.

Έξυπνες λειτουργίες:

Το Galaxy S8 κάνει τα πάντα εύκολα

Σου παρέχει τον προσωπικό σου βοηθό, το Bixby, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες πληροφόρησης μέσα από το Bixby Vision. Όταν συνδυάζεται με τον πίνακα Hello Bixby και μέσω της λειτουργίας Υπενθύμιση, το Galaxy S8 σε βοηθά να κάνεις αυτό που θέλεις, όταν το θέλεις.

Δες περισσότερα από αυτά που βλέπουν τα μάτια σου

Το Bixby Vision χρησιμοποιεί την κάμερα και αναλύει περιεχόμενο πάνω στην οθόνη με ένα εύρος χρήσιμων πληροφοριών. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να μεταφράσεις κείμενο, να σαρώσεις barcodes και QR codes ώστε να δεις σχετικές πληροφορίες ή να βρεις το προϊόν που έχεις μπροστά σου online. Όταν ταξιδεύεις σε νέα μέρη, απλά κράτησε το Galaxy S8 μπροστά σε ένα αξιοθέατο ώστε να πάρεις πληροφορίες για την περιοχή ή να βρεις δημοφιλή μέρη κοντά σου.

Μάθε περισσότερα για τον κόσμο γύρω σου

Το Bixby Vision αναλύει το περιεχόμενο των φωτογραφιών από τη Συλλογή και το internet, ή την εικόνα από το σκόπευτρο της κάμερας, και σου παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και υπηρεσίες. Από το να μεταφράσεις κείμενο έως το να αναζητήσεις ίδια ή παρόμοια προϊόντα online.

SAMSUNG S8 NEW

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Γενικά

Κατασκευαστής
Samsung
Λειτουργικό Σύστημα
Android
Χρώμα
Black
IP Πιστοποίηση
IP68
Βάρος (Kg)(
0.34
Έτος Κυκλοφορίας
2017

Οθόνη

Μέγεθος Οθόνης
5.8"
Ανάλυση Οθόνης
1440x2960
Τύπος Οθόνης
SUPER AMOLED
Τύπος Τζαμιού
Corning Gorilla Glass 5

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
3000 mAh
Αποσπώμενη Μπαταρία
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ασύρματη Φόρτιση
Ναι

Sim

Τύπος SIM
Single SIM
Μέγεθος SIM
Nano SIM

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Επεξεργαστή
Exynos 8895
Πλήθος Πυρήνων
8
Ταχύτητα Επεξεργαστή
2,3GΗz - 1,7GHz
RAM
4GB
Εσωτερική Αποθηκευτική Μνήμη
64GB
Υποδοχή Μνήμης
Ναι
Τύπος Εξωτερικής Μνήμης
MicroSD
Δίκτυα
4G
Bluetooth
5.0, A2DP, LE, aptX
NFC
Ναι
Συνδεσιμότητα
Type-C
Fm Radio
Οχι
Δείκτης SAR (Head)
0.24 W/Kg

Κάμερα

Ανάλυση Πίσω Κάμερας
12MP
Selfie Κάμερα
8MP
Ευκρίνεια Βίντεο
2160p
 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
με Δωρεάν Αντικαταβολή
Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημά μας
Εγγυήση Προϊόντων
από τον κατασκευαστή
Αγορές - Πωλήσεις - Ανταλλαγές
στις καλύτερες τιμές τις αγοράς